Vierdaagse ‘bijzonder mobiel’ in Meijel

Bijzonder mobiel

Stichting Bijzonder Mobiel 4 Daagse organiseert van 9 t/m 12 juli in Meijel en omgeving de BM4D. Deze vierdaagse is voor mensen die gebruikmaken van een aangepast vervoermiddel, zoals handbike, ligfiets of scootmobiel. Je kunt je nu inschrijven!

Tijdens de Bijzonder Mobiel 4 Daagse kun je iedere dag een route afleggen van 30 kilometer. De routes zijn zoveel mogelijk overal egaal verhard en meer dan 2 rolstoelen breed. De nadruk ligt op het meedoen, niet op de prestatie.

Deelnemers komen zoveel mogelijk met een bikemaatje die kan helpen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (aankleden, eten etc.). Voor complexere zorg worden diverse zorgorganisaties uit de regio ingezet.

Grenzen verleggen

De Bijzonder Mobiel 4 Daagse is een initiatief van een aantal enthousiaste inwoners van Meijel en omgeving, van wie sommigen een zorgachtergrond hebben. Ze hopen dat deelnemers aan de BM4D gestimuleerd worden om hun grenzen te verleggen, net iets vaker buiten te komen, weer eens andere mensen te spreken en net iets langere routes af te leggen.

Meedoen aan de Bijzonder Mobiel 4D?

Wil jij meedoen aan de BM4D? Op de website van de organisatie vind je meer informatie over de routes en hoe je je kunt inschrijven.

 

Vond je deze informatie nuttig?