Wil jij in gesprek met een MS-onderzoeker?

Ontmoet de MS-onderzoeker

Voor mensen met MS en hun naasten organiseert Stichting MS Research op woensdag 15 mei 2019 de ‘Dag voor mensen met MS’. Tijdens deze informatiedag in Groningen vertellen wetenschappers en onderzoekers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar MS. Ook kun je in gesprek met een MS-onderzoeker.

De dag is georganiseerd in samenwerking met MS Centrum Noord-Nederland. Mensen met MS uit Noord-Nederland worden dan ook in het bijzonder uitgenodigd om te komen. In de ochtend informeren sprekers van verschillende MS-centra uit heel Nederland je over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hun onderzoeksprojecten gefinancierd door Stichting MS Research.

Ontmoet de MS-onderzoeker

Na de lunch ga je tijdens het onderdeel Meet the Scientist persoonlijk in gesprek met diverse wetenschappers over uiteenlopende onderwerpen. Wetenschappers schuiven bij je aan tafel aan, waar je gedurende 15 minuten in groepjes van maximaal 10 personen samen praat over een MS-gerelateerd onderwerp.

Aanmelden kan nu

Dag voor mensen met MS wordt gehouden in congrescentrum Hanze Plaza in Groningen. Inchrijven kost 10 euro, ongeacht het aantal personen. Je kunt tot uiterlijk 15 maart inschrijven, maar vol is vol. Meer informatie en een link naar het inschrijfformulier vind je op de website van MS Research.

 

Vond je deze informatie nuttig?