Over MSdeBaas

MSdeBaas

MSdeBaas is er voor en door mensen met multiple sclerose (MS) en de mensen die hen ondersteunen. We laten je zien hoe je de baas blijft over jouw leven. Door je meer inzicht te geven in wat MS is, in de mogelijkheden die je hebt en in de medicatie die er is. Ook geven we je slimme tips voor het dagelijks leven. Zodat jij het maximale kunt halen uit je leven met MS.

Waarom MSdeBaas?
Wanneer je hoort dat je MS hebt, heb je waarschijnlijk heel veel vragen. Wat is MS? Welke behandelingen zijn er? Wat gaat dit voor jouw leven betekenen? Hoe gaan andere mensen om met deze ziekte?

Op internet is veel informatie te vinden. Maar hoe weet je of die (nog) klopt? Op MSdeBaas ben je verzekerd van de juiste antwoorden op jouw vragen. Wij werken samen met MS-neurologen en andere deskundigen om je goede informatie te geven. Met ‘goed’ bedoelen we: up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd.

Mis je informatie op deze website? Laat het ons weten!

Wie heeft MSdeBaas opgezet?
MSdeBaas is een initiatief van Sanofi Genzyme, in samenwerking met neurologen, MS-verpleegkundigen en mensen met MS.

Sanofi Genzyme helpt mensen met invaliderende en complexe aandoeningen die vaak moeilijk te diagnosticeren en behandelen zijn.

Sanofi Genzyme wordt gedreven door zijn verbintenis aan mensen die met deze aandoeningen leven. Sanofi Genzyme streeft ernaar om sterke banden met hen op te bouwen zodat hun wensen werkelijk begrepen worden.

Uit contacten met mensen met MS, patiëntenverenigingen en mensen uit de zorg, blijkt dat er behoefte is aan onafhankelijke en juiste informatie over MS op internet. Met MSdeBaas maakt Sanofi Genzyme die informatie voor iedereen beschikbaar.

“MS vraagt op zowel fysiek als mentaal vlak veel. Ik begrijp dat achteruitgang moeilijk te accepteren is voor mensen met MS en hun omgeving. Probeer zelf de regie over je leven te voeren en je verwachtingen naar boven bij te stellen. Op MSdeBaas vind je inspiratie om je kwaliteit van leven te verbeteren. De informatie is samengesteld door Sanofi Genzyme in samenwerking met neurologen, MS-verpleegkundigen en mensen met MS.”

- Rob Melief, Medisch Directeur Benelux Sanofi Genzyme

sept 2020 MAT-NL-2000874

Vond je deze informatie nuttig?