2 minuten leestijd

Over MSdeBaas

MSdeBaas

Over MSdeBaas

MSdeBaas is er voor en door mensen met multiple sclerose (MS) en de mensen die hen ondersteunen. We laten je zien hoe je de baas blijft over jouw leven. Door je meer inzicht te geven in wat MS is, in de mogelijkheden die je hebt en in de medicatie die er is. Ook geven we je slimme tips voor het dagelijks leven. Zodat jij het maximale kunt halen uit je leven met MS.

Waarom MSdeBaas?
Wanneer je hoort dat je MS hebt, heb je waarschijnlijk heel veel vragen. Wat is MS? Welke behandelingen zijn er? Wat gaat dit voor jouw leven betekenen? Hoe gaan andere mensen om met deze ziekte?

Op internet is veel informatie te vinden. Maar hoe weet je of die (nog) klopt? Op MSdeBaas ben je verzekerd van de juiste antwoorden op jouw vragen. Wij werken samen met artsen en deskundigen om je goede informatie te geven. Met ‘goed’ bedoelen we: up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd. 

Mis je informatie op deze website? Laat het ons weten!

Wie heeft MSdeBaas opgezet?
MSdeBaas is een initiatief van Sanofi, in samenwerking met neurologen, MS-verpleegkundigen en mensen met MS.

Wij zijn Sanofi, een innovatief en wereldwijd gezondheidszorgbedrijf. We richten ons op de wetenschap om zo het leven van mensen te verbeteren. Ons team werkt in zo’n 100 landen aan de therapieën van morgen door het onmogelijke mogelijk te maken. We maken behandelopties en vaccins die levensreddend kunnen zijn of het leven ingrijpend kunnen veranderen voor miljoenen mensen over de hele wereld. Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid staan centraal in onze ambitie.

We are Sanofi, an innovative global healthcare company. We chase the miracles of science to improve people’s lives. Our team, across some 100 countries, is dedicated to transforming the practice of medicine by working to turn the impossible into the possible. We provide potentially life-changing treatment options and life-saving vaccine protection to millions of people globally, while putting sustainability and social responsibility at the center of our ambitions.

MAT-NL-2200999 v1.0 – 122022