Genieten van het leven bij beperkingen door MS

Hans van Hezewijk

 MS en ik • Artikel

Hans van Hezewijk heeft primair-progressieve multiple sclerose (PPMS). Bij het krijgen van de diagnose was zijn grootste angst om in een rolstoel te belanden. En dat gebeurde ook. Ondanks dat weet Hans toch van zijn aangepaste leven te genieten. In deze video vertelt hij hoe hij omgaat met zijn MS en van welke dingen hij positieve energie krijgt.

Boek

Hans van Hezewijk stond in het begin van zijn ziekte niet positief in het leven. Maar nú – met veel grotere beperkingen – wel. Over hoe hij er bovenop gekomen is heeft hij het boek Genieten met beperkingen? Dat kán! Hoe dan? Met de praktische HANS-levenshouding geschreven.

In dit digitale boek dat gratis te downloaden is vanaf de website www.genietenmetbeperkingen.nl (als e-book en pdf) legt hij zijn eigengemaakte mindset en volledige aanpak uit. Om lotgenoten vrijblijvend en ter inspiratie te helpen gemakkelijker of aangenamer te leven met lichamelijke beperkingen. Het boek is te gebruiken door iedereen met MS en kan ook interessant zijn voor mantelzorgers, verzorgers, verpleegkundigen, therapeuten, medici, leidinggevenden, adviseurs en politici.

Deel je mening en ga met ons in gesprek

Wil je op de hoogte blijven, je mening delen en met ons in gesprek gaan? Volg ons dan op social media. Je vindt ons op Facebook en Instagram.

 Facebook    Instagram

Tekst: MAT-NL-2301300-v2-04/2024
Video: MAT-NL-2301137 v1.0-112023

Gerelateerd


De symptomen van je MS monitoren

Jouw stappenplan voor het bereiken van doelen