Actrice Selma Blair heeft MS

Hollywood-ster Selma Blair heeft MS

25 oktober 2018

De Amerikaanse actrice Selma Blair heeft op haar Instagram-account bekendgemaakt dat ze multiple sclerose heeft. Hoewel ze al jarenlang klachten heeft, kreeg ze pas deze zomer de diagnose.

Blair (bekend van onder andere de films Cruel IntentionsLegally BlondHellboy en de serie Anger Management) is op het moment bezig met de opnames van de Netflix-serie Another Life. Ze speelt daarin de rol van Harper Glass.

‘Ik heb #multiplesclerosis’

In haar Instagram-post bedankt ze de mensen die haar helpen om haar werk te kunnen blijven doen. “De briljante kledingontwerper #Allisaswanson ontwerpt niet alleen de kleding die #harperglass zal dragen in deze Netflix-serie, maar ze helpt me voorzichtig mijn benen in mijn broekspijpen te krijgen, trekt mijn hemdjes over mijn hoofd, maakt mijn jasknopen dicht en biedt mij haar schouder aan om in evenwicht te blijven. Ik heb #multiplesclerosis.”

‘Iedereen heeft wel iets’

Blair is van plan om te blijven werken aan Another Life. De actrice is lovend over de producenten van de serie, die Blair verzekerden bij het horen van de diagnose ‘dat iedereen wel iets heeft’. “Dankzij de genade van god, en wilskracht, en de begripvolle producenten bij Netflix, heb ik een baan”, schrijft ze.

Lees Selma Blairs complete Instagram-post.

MAT-NL-2301217 V1.0 112023

Gerelateerd


Koptelefoon

Actrice Titia Hoogendoorn vertelt over haar ‘onzichtbare’ MS

Instagram

Selma Blair inspireert volgers met Instagram-posts over MS